Referencia munkáink

WoodEx DWRS (2018-2019)

Okos, moduláris bortároló rendszer

Másfél évig fejlesztettük az Alanex Kft. pályázatában a WoodEx Digital Wine Repository System elnevezésű, moduláris fa szerkezetbe épített eszközöket. Az áramköröket a PCB Design Kft.-vel közösen terveztük és készítettük a prototípusokat. Minden szekrénynek van egy központi egysége (a prototípusban ez RPI) valamint ehhez kapcsolt egyedi, távolság szenzoros áramkörök. A központi egység Python kódja kommunikált a webrendszerrel (PHP+MySQL) és a szenzoros egységekkel. A rendszerhez weboldal (HTML+CSS+JS+PHP) és Androidos(Java) alkalmazás is csatlakozik. Fejlesztés alatt a saját szervereinken üzemeltettük, átadás után pedig fél évig több módosítást, apróbb fejlesztést is végeztünk még.

Construma kiállítás

Construma kiállítás

Egyedi áramkör

Craftábor Kft. (2018 óta folyamatosan)

Komplex IT rendszer

A Craftábor Kft. partnereikkel Minecraftos pedagógiai kurzusokat és táborokat szervez. Cégünk biztosítja az ehhez szükséges teljes IT infratsruktúrát. Mi készítettük és üzemeltetjük weboldalukat, jelentkezési felületüket és ügyfélkapcsolati rendszerüket (HTML, NodeJS, MySQL), telefonos zseton osztó alkalmazásukat és hátterét ("tábor bankkártyarendszer", CoinSystem, PHP, Android, iOS),  belsős információ megosztó WIKI felületüket (NodeJS, PostgreSQL) és a szükséges Minecraft játékszervereket. Az említett szoftverek össze vannak kapcsolva, és közös autentikációs rendszer üzemel. A felsoroltakat folyamatosan fejlesztjük és üzemeltetjük saját és bérelt szervereinken. Továbbá segítjük a helyszínek IT infrastruktúrájának üzemeltetését és a vállalati kommunikációs platformok működését (Slack, Trello, MS Office, GSuit, webmail).

CRM rendszer

Weblap

Tábor infrastruktúra

Gamer Weekend Nyíregyháza 2019

Háromnapos rendezvény

2019-ben a WOIT Angency szervezésében valósult meg Nyíregyházán a Gamer Weekend Nyíregyháza elnevezésű rendezvény a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtárban. Cégünk a rendezvény hátterét, keretét biztosították. Szombaton (Idézők Könyvtára) és vasárnap (Craftábor Nyüzsi)  a Gamers for Gamers nonformális csoport valamint a Human-Net Alapítvány töltötte meg programokkal a rendezvényt, pénteken pedig az I. Kelet-Magyarországi Esport Kerekasztalra került sor. A rendezvényen a logisztika, a helyszín építése, az IT háttér üzemeltetése, a beléptetés és fotózás, videózás volt a feladatunk. A projekt több pályázatból valósult meg. Terveink szerint 2020-ban több helyszínre is eljuttatuk volna a rendezvényt, azonban a koronavírus miatt ez nem valósult meg. A rendezvények kiszolgáló szervereit valamint az online közvetítést is mi biztosítottuk.

MedSea Sailing (2019)

Weboldal, regisztrációs és adminisztrációs felülettel

Sétahajózással foglalkozó horvát partnerünknek készítettünk weboldalt, jelentkező és adminisztrációs felületet (HTML, JS, PHP, MySQL). A rendszerben lehetett foglalni utazásokat, amelyeket ki lehetett kártyával fizetni (Barion).

Kisebb projektek

Moodle Elearning rendszer

Civil partnerünknek készítettünk Moodle online oktatási platformot, ahol a pályázata keretében online tréningeket, workshopokat valósít meg.

Craftabor Webshop

WooCommerce webshop. A fejlesztés mellett a webshop tényleges üzemeltetését is mi végezzük.

Weboldalak és hosting

Több kisebb cég, civil szervezet, intézmény és nonformális csoport weboldalát készítettük és biztosítunk számukra tárhelyet.